Zoek
Sluit dit zoekvak.

Home / Over ons

Over ons

Bij Brandpilot geloven we in partnerschap. We zien onze klanten als medereizigers op deze spannende reis en hechten veel waarde aan open communicatie en wederzijds begrip. Jouw doelen zijn onze doelen, en we zijn vastbesloten om samen te werken om ze te bereiken.

We elevate your brand

Wij helpen onze klanten zich te onderscheiden in het digitale tijdperk

Brandpilot werd in 2007 opgericht door Marketing en E-commerce specialist Marcel Woudsma, onder de naam Dreamtime Design. Al meer dan 15 jaar zijn wij de stille kracht achter het online succes van onze klanten. Onze aanpak is recht door zee en gericht op het behalen van optimale resultaten. We navigeren op technologie, innovatie en persoonlijke service en ondersteuning. Samen met onze klanten, vliegen we door het digitale landschap met WordPress als ons betrouwbare navigatiesysteem, altijd gericht op het bereiken van online succes.

Vlieg je met ons mee?

Wij zijn jouw copiloot

Ervaren

Ons team bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis op diverse gebieden. We leveren hoogwaardige resultaten dankzij onze expertise.

Maatwerk

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de doelen en visie van onze klanten.

Creatief en innovatief

Ons team is creatief en innovatief, altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te verrassen en te inspireren met frisse ideeën en creatieve oplossingen.

Klantgericht

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We luisteren naar de wensen en feedback van onze klanten en streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen bij elke samenwerking.

Eerlijk en transparant

Onze klanten kunnen vertrouwen op onze betrouwbaarheid en toewijding. We houden ons aan deadlines, communiceren helder en staan altijd klaar om te ondersteunen.

Flexibel

We begrijpen dat de behoeften van klanten kunnen veranderen, daarom zijn we flexibel en passen we ons gemakkelijk aan om aan nieuwe eisen en uitdagingen te voldoen.

foto van marcel woudsma
Wat is jouw uitdaging?

Doen waar we
goed in zijn

Bij ons draait alles om WordPress, en we zijn erin gespecialiseerd tot in de kleinste details. Onze passie ligt bij het oplossen van complexe digitale uitdagingen. Heb jij zo’n vraagstuk? Laat het ons weten, want wij zijn er dol op. We staan klaar om met slimme en praktische oplossingen te komen die perfect aansluiten op jouw behoeften.

ELEVATING YOUR BRAND

Ready for takeoff?

Stap aan boord en laat ons je gids zijn op weg naar een succesvolle merkbeleving. Samen stijgen we op, overwinnen we uitdagingen en bereiken we ongekende hoogten.

ELEVATING YOUR BRAND

Ready for takeoff?

Stap aan boord en laat ons je gids zijn op weg naar een succesvolle merkbeleving. Samen stijgen we op, overwinnen we uitdagingen en bereiken we ongekende hoogten.