Zoek
Sluit dit zoekvak.

Home / Diensten

Diensten

Bij Brandpilot hebben we een passie voor alles wat met WordPress te maken heeft. Bij ons draait het om het bouwen, beheren en onderhouden van hoogwaardige WordPress-websites, intranetten, recruitmentsites, corporate websites en meer. Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het bouwen!

Vlieg je met ons mee?

Doen waar we goed in zijn

Strategie

Bij ons draait alles om het vertalen van jouw ideeën naar krachtige online concepten. Of het nu gaat om een website, een webshop, een persoonlijke omgeving of een werken bij website, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. We gaan dieper in op jouw doelstellingen en de verwachtingen van je doelgroep, en zetten deze om in concrete wireframes of prototypes. Onze focus ligt op het snel omzetten van deze concepten naar tastbare resultaten.

Design

Bij ons brengen ervaren ontwerpers en ontwikkelaars hun expertise samen om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook perfect functioneren op verschillende browsers en apparaten. Met een diepgaande kennis van webtechnologieën en een scherp oog voor designdetails streven we ernaar om mooie, toegankelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Development

Wij geloven dat elke website uniek is. Daarom vermijden we het gebruik van standaardthema's omdat we ervan overtuigd zijn dat een website moet worden afgestemd op de specifieke behoeften en doelgroep van de klant, en niet andersom. Door gebruik te maken van bestaande frameworks en plugins kunnen we efficiënt werken zonder telkens opnieuw het wiel uit te vinden.

Performance

Bij ons staat de performance van jouw website centraal. We optimaliseren onze Stack vanaf de basis met dit doel voor ogen, en we houden voortdurend toezicht op websites van klanten om verschillende verbeteringen te identificeren en door te voeren. Bij Brandpilot zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen goed werkt, maar ook snel en responsief is, wat essentieel is voor een optimale ervaring.

Support

Bij ons is het bieden van ondersteuning en onderhoud voor de WordPress-websites van onze klanten een van onze topprioriteiten. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar en streven we ernaar om alle supporttickets die vóór 15:00 uur zijn verstuurd, nog dezelfde dag te beantwoorden. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid soepel blijft draaien.

Hosting

Bij ons kun je rekenen op hosting die volledig op maat is gemaakt. Wij begrijpen de unieke behoeften van WordPress en houden rekening met zowel de complexiteit van jouw website als de wensen van jouw gebruikers. Of je nu op zoek bent naar snelle WordPress-geoptimaliseerde hosting of een betrouwbare gedeelde server, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd veilig en stabiel is.

ELEVATING YOUR BRAND

Ready for takeoff?

Stap aan boord en laat ons je gids zijn op weg naar een succesvolle merkbeleving. Samen stijgen we op, overwinnen we uitdagingen en bereiken we ongekende hoogten.

ELEVATING YOUR BRAND

Ready for takeoff?

Stap aan boord en laat ons je gids zijn op weg naar een succesvolle merkbeleving. Samen stijgen we op, overwinnen we uitdagingen en bereiken we ongekende hoogten.